Fondat 1990

Despre noi

Usi

Încă din 1999 am reușit să ne ținem promisiunea de a le oferi plus valoare clienților noștri. Un cost decent, cea mai bună calitate pentru ferestrele sau usile noastre și întotdeauna privind spre viitor cu încredere!

 

Fabrica noastră

 

Înconjurată de castele și biserici fortificate medievale, zona care înconjoară fabrica se află în inima Munților Carpați, în Transilvania. Aici, meșteșurarii noștri, fete și băieți, au învățat magia meseriei de făuritor de usi si ferestre transmisă din generație in generație. Mașinile și echipamentele de înaltă precizie pe care le deține fabrica permit acestor mâini talentate să ofere cel mai înalt nivel de calitate produselor noastre, lucru fără de care  virtuozitatea lor nu ar fi fost fructificată așa cum merită .

Fabrica a fost inființată in anul 1999, incepându-și producția cu usi de interior, urmând ca până în 2002 să adauge și linia automată de execuție a ferestrelor si usilor din lemn stratificat, crescând progresiv capacitatea de productie in anii următori. În 2014-2015 și recent în 2018,  în fluxul de productie s-a investit considerabil prin utilaje noi ce ne permit să producem mult mai bine și mai repede decât în trecut. La fel de mult am incercat să investim și-n oamenii noștri, pentru că fără oameni, echipamentele sunt inerte piese de metal.

„În sfârșit, un loc unde visele se pot transforma in realitate ! „

Pentru a obține cea mai bună calitate pentru produsele noastre, am încercat să păstrăm sub control toate aspectele modelului nostru de afacere. Pentru noi este foarte important să existe o combinație armonioasă între diferitele părți ale organizației iar eforturile tuturor trebuie sa se unească pentru a produce cele mai bune uși și ferestre.

Așa suntem noi la Benati.

Productia in numere

Peste 11.000 de metri pătrați de spații de productie și depozitare;

Usi de intrare/ Usi masive de lemn stratificat / Usi scandinave – cca. 3.000 bucăți/lună;

Usi de interior – cca. 10.000 bucăți/lună

Ferestre lemn / Ferestre lemn placate cu aluminiu – cca. 800 mp/lună;

Aproape o sută de oameni bine pregătiți și motivați;

Poți să simți diferența

Oameni buni. Rezultate bune

Ne îmbunătățim în mod constant productia cu noi seturi de echipamente și dispozitive care execută sarcini automate, producând cu mai multă precizie anumite operațiuni repetitive în procesul de fabricare al usilor si ferestrelor. Cu toate acestea, ajustările, reglajele si finisajele finale făcute preponderent manual sunt esențiale pentru a le oferi clienților noștri cea mai bună calitate pe care banii o pot cumpăra.

Inspectăm conștiincios și reglăm cu mare atenție detaliile fiecărei usi sau fereastre care pleacă din fabrica noastră. Ne asigurăm astfel că acestea se potrivesc cu  exigențele de calitate și estetică pe care și le dorește clientul. Aceasta, credem noi, face ca Benati să iasă din mulțime.

Facem ce facem si tot printre primii suntem.

„Am început să lucrez cu Benati la finele anului 2006. Acesta a fost primul meu proiect imobiliar cu 200 de apartamente în nordul Bucureștiului, Benati fiind pe atunci singura opțiune reală pentru un deal rapid și bun, o soluție fiabilă pentru unul dintre proiectele mele cele mai importante. Productia lor foarte flexibilă a făcut ca solicitările mele să poată fi rezolvate rapid și avantajos. De atunci lucrez numai cu ei si aștept cu nerăbdare proiectele mele viitoare cu Benati ca partener.”

Maria Georgescu

„For me as an architect, a major challange is to find the right manufacturer that can transform my vision into a palpable reality. I started working with Benati in 2002 and since then we have had numerous projects perfectly delivered to my clients. Smooth and swift !”

Diana Johansson

„In 2004 am renovat apartamentul nostru si ne-am înlăturat toate ferestrele si usile vechi și le-am schimbat cu unele noi de la Benati. Am fost foarte multumiti de noul look, mult mai proaspăt. Doi ani mai târziu familia noastră a crescut cu doi copii si un câine simpatic, drept pentru care aveam nevoie o casă mai mare.

Construind noua noastră casă și lucrând cu Benati în echiparea cu seriile lor noi de usi si ferestre a fost de departe cea mai bună alegere! „

Zsófia Kovács

Benati are producție proprie ?

Toate ferestrele si usile noastre sunt fabricate în Betești, jud. Harghita, Cristuru Secuiesc. Detinem capacitatea de producție pentru fabricarea tuturor produselor noastre.

Ce produce Benati ?

Producem:

Usi interioare cu diferite structuri, modele și finisaje.

Usi exterioare din lemn masiv.

Usi de intrare Scandinave.

Ferestre lemn stratificat.

Ferestre din lemn stratificat cu placare din aluminiu.

Poți vedea mai multe detalii despre produsele noastre accesând pagina de produs de pe site.

Benati produce la comandă ?

Ferestrele de regulă sunt produse in urma unui tablou de tâmplărie detaliat, deci complet pe comandă. Pentru usi, deși exista o gamă de produse pe stoc, în unele cazuri putem produce serii mici de uși personalizate conform specificațiilor clientului. Pentru mai multe detalii trebuie să vă adresați reprezentanților noștri de vânzări.

Verificați pagina noastră De unde cumpăr ? pentru a găsi cel mai apropiat reprezentant de vânzări.

Benati produce ferestre si uși pentru case pasive?

Gama noastră de ferestre conține colecții care sunt potrivite pentru a răspunde cererilor de eficiență energetică sporită specifice unei case pasive.

Verificați pagina noastră Ferestre pentru a afla mai multe despre aceasta.

BENATI

Producător de uși și ferestre

Contact

Sună acum

+40 744 652 544   Fabrică și Show-room

+40 746 209 530/531/533 Show-room și Vânzări București

Ești constructor ?