EUROTEMP 68

Profil de lemn din trei straturi cu posibilitatea de inserare geam termopan cu două straturi de sticlă.

Adâncimea ferestrei (mm)

Pachet sticlă minim (mm)

Pachet sticlă maxim (mm)

U VALUE W/(M²K)

Datorită designului plăcut și modern al colecției Euroterm 68 Windows, am reușit să impunem acest design pe piața noastră de aproape 12 ani. Euroterm 68 s-a îmbunătățit odată cu securizarea tocului și marginilor inferioare ale cercevelei cu picurător de aluminiu și folosirea a două garnituri de izolare.
Rezistența la încovoiere a ferestrelor realizate în sistemul Euroterm 68 este garantată de profilul de lemn stabil cu trei straturi (uscat la un nivel adecvat de umiditate). În plus, vitalitatea tâmplăriei este prelungită datorită conservării ecologice prin aplicarea de finisaje pe bază de apă lasyr. Întreținerea tâmplăriei este foarte ușoară și nu necesită alte eforturi decât curățarea lor obișnuită. Pentru mentenanță îndelungată, noi recomandăm folosirea kit-ului de intretinere ADLER PFLEGESET Plus. 

EUROTEMP 78

Lățimea profilului adecvată pentru pachetele de sticlă mai mari prin urmare izolație mai bună.

Adâncimea ferestrei (mm)

Pachet sticlă minim (mm)

pachet sticlă maxim (mm)

U VALUE W/(M²K)

Prin creșterea spațiului pentru pachetul de sticlă printr-o adâncime mai mare a cadrului ferestrei și al cercevelei am reușit să creăm colecția Eurotemp 78. Un coeficient de transmitanță termică mult îmbunătățit, un profil mai adaptabil pentru sticlă izolată cu trei straturi care oferă proprietăți superioare acestor ferestre.

Deși robustă și durabilă, linia de design modernă și elegantă a Eurotemp 78 urmează modelul suplu descris de toate colecțiile noastre de ferestre.

EUROPASS 92

Profil din lemn cu patru straturi care permite montarea unui geam triplu mai mare, cu o eficiență energetică îmbunătățită.

adâncimea ferestrei (mm)

pachet sticlă minim (mm)

pachet sticlă maxim(mm)

U VALUE W/(M²K)

Patru straturi de lemn lipite împreună pentru totdeauna. Un spațiu de maximum 54 mm pentru pachetul de sticlă izolantă, deci una dintre cele mai bune valori U de pe piață.

Doamnelor și domnilor, vă oferim colecția de ferestre Europass 92!

Ferestre concepute pentru a aduce în casă cele mai noi realizări tehnologice, menținând în același timp caldura și senzația confortabilă a texturii lemnului natural.

EUROPASS 95 COPLANAR

Toc si cercevea poziționate in același plan atât pe exterior cât și pe interior. O abordare elegantă a cerințelor contemporane de design arhitectural.

Adâncimea ferestrei (mm)

Pachet sticlă minim (mm)

Pachet sticlă maxim(mm)

U VALUE W/(M²K)

Alegerea arhitectului.

Ferestrele coplanare din colecția Europass 95 sunt designer windows construite cu un sistem inovator și unic de durabilitate și stil.

Suprafețele  continue și suple, atât ale cadrului cât și ale cercevelei poziționate la același nivel conferă colecției Europass 95 capacitatea extraordinară de a fi utilizată în proiecte extrem de solicitante când orice spațiu trebuie exploatat cât mai parcimonios. 

EUROPASS 109 COPLANAR

Cinci straturi de lemn și posibilitatea de a echipa fereastra cu un pachet de sticlă de chiar 71 mm! Această capabilitate uimitoare este urmată de designul coplanar care oferă ansamblului caracterul atletic al unei ferestre moderne.

Adâncimea ferestrei (mm)

Pachet sticlă minim (mm)

Pachet sticlă maxim (mm)

U VALUE W/(M²K)

Profilul nostru cel mai drag, coplanarul Europass 109 are un pachet de sticlă de minim 59 mm, acestă variantă restrânsă atingând un coeficient de transmisie termică (pachet de trei sticle) Ug = 0,5 W / (m2K).

În condiții dimensionale speciale, când pachetul de sticlă atinge varianta de patru foi de sticlă cu kripton, coplanarul Europass 109 atinge valori de până la Ug = 0,3 W / (m2K).

Această valoare U califică Europass 109 Coplanar în rolul de candidat pertinent al cerințelor de eficiență energetică pentru case pasive.

ALUMINIUM CLADDED WOOD WINDOW

Mai puțină întreținere, mai mult timp să te bucuri de priveliște !

Adâncimea ferestrei (mm)

Pachet sticlă (mm)

U VALUE W/(M²K)

Când aveți nevoie de o protecție mai bună împotriva intemperiilor din cauza poziționării imobilului într-o zonă mult mai expusă sau când proiectul dvs. are nevoie de o finisare exterioară mai potrivită cu design-ul general al clădirii, alegerea potrivită este colecția noastră de Ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu .

Profilele din aluminiu montate pe exterior fac posibilă obținerea unui strat final in culori RAL finisat prin vopsire sau chiar finisaje din aluminiu anodizat.
Profilul exterior de aluminiu protejează mai bine structura din lemn împotriva intemperiilor și reduce semnificativ necesitatea întreținerii.

Nu arunca banii pe fereastră !

Alege inteligent și cu atenție una dintre colecțiile de ferestre din lemn stratificat făcute la Benati.

Connect

Suntem prezenți în social media și vă rugăm să nu ezitați să vă abonați și să faceți sugestii la posturile și activitățile noastre online. Suntem mai mult decât bucuroși să vedem că prietenii noștri se bucură într-adevăr de ferestrele și ușile Benati, în timp ce feedback-ul sincer online este foarte apreciat și constructiv.