1999

Fondat 1999

Producator ferestre si usi

 

Usi

Cere o cotație de preț

Îți direcționăm cererea către unul din reprezentanții de vânzări și vei fi contactat cât de curând de unul din colegii noștri pentru a discuta detaliile proiectului tău.

Produsele fabricii noastre

Usi de interior

Usi exterioare masive lemn

Usi tehnice & speciale

Ferestre lemn stratificat

Ferestre lemn placate cu aluminiu

Ferestre lemn case pasive

Benati-POR

Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeana vă invităm să vizitați www.mfe.gov.ro ! (Click pe butonul de maj jos)

Produse și servicii

design calitate flexibilitate

Construim ferestre și usi care se potrivesc cu așteptările tale cele mai îndrăznețe. Benati fabrica ferestre și usi personalizate în volume mici sau mari, în funcție de nevoile clienților noștri, răspunzând cu aceeași devotament la detalii și calitate pentru toate proiectele noastre, indiferent de mărimea lor.

Program Operațional Regional 2014-2020

Inforegio logo
Facebook link

Fondat

1999

Ferestre si usi care au grijă de mediul înconjurător

 

Atunci când alegeți o usa sau o fereastra de la Benati, faceți in același timp și  cea mai bună alegere pentru mediul înconjurător. Pentru noi, alegerea alternativei eco-friendly merge mână în mână cu filosofia noastră pentru o dezvoltare durabilă și o viață sănătoasă.

Istoric vorbind, ferestrele și usile au fost finisate în culori și cu solvenți care erau poluanți foarte toxici și dăunători naturii. Intre timp s-au înregistrat progrese semnificative și astăzi avem o mulțime de alternative ecologice și durabile pentru a le întrebuința în activitatea noastră zilnică. Benati folosește sisteme avansate de vopsele ecologice pe bază de apă chiar începând cu anii 2000, pe atunci situându-se printre pionierii industriei de profil. Cu toate că sunt mai dificil de aplicat și de asemenea procesul de finisare presupune timpi de uscare și prelucrare mai indelungați, soluțiile de vopsea pe bază de apă sunt alegerea noastră de lungă durată.

De asemenea, de-a lungul anilor am respectat principiile dezvoltării durabile și am reușit să susținem aceste cerințe stricte legate de sursele sustenabile de masă lemnoasă.

Toate produsele fabricii noastre sunt reciclabile, elementele precum sticla sau feroneria trebuind să fie separate pentru reciclarea selectivă.

Fabrica noastră utilizează sisteme complexe de extragere a resturilor de lemn din procesul de producție pentru a fi utilizate ulterior la fabricarea de produse secundare sau la încălzirea instalațiilor noastre de producție.

Produse

 

Dacă doriți să vă înlocuiți ferestrele sau usile în casa sau în apartamentul dvs. sau dacă tocmai v-ați construit casa de vis, Benati este clar alegerea potrivită. Când alegeți ferestrele sau usile, condiția lor estetică este evident importantă și uneori chiar primul și singurul criteriu de selecție. Cu toate acestea, alegerea ferestrei sau a usii potrivite pentru casa dumneavoastră este uneori o operațiune destul de laborioasă și presupune date mai complexe decât cele legate strict de aspectul exterior al produsului.

Noi la Benati avem unii dintre cei mai buni experți și oameni de vânzări care există pe piață. O echipa de vanzari cu mai mult de 15 ani de experiență in domeniu si mii de proiecte duse la bun sfârșit. Aceștia vor fi oamenii care vă vor ghida cu alegeri corecte și bine cântărite pe tot parcursul procesului de cumpărare.

Cereți-ne sfaturi în alegerea ferestrei sau a usilor potrivite și bucuroși o să vă raspundem cât de repede !

 

Usi interioare

Producem o gama extinsă de usi interioare cu diferite texturi, finisaje si culori. În funcție de material, stil și formă, usile interioare Benati sunt clasificate în diferite serii:

DECO / design minimalist

RESIDENT / finisaj patinat

MATRIX / textură striată

DECO PAINT / design elegant sobru

EXPERT / clasic premium furnir natural

Ferestre lemn stratificat

Ferestrele noastre din lemn cu performanță ridicată reprezintă vârful inovațiilor tehnologice la ora actuală în prelucrarea lemnului. Benati se alătură mișcării globale către un viitor mai prietenos cu mediul inconjurător. Întregul nostru proces de producție este proiectat special pentru a ingloba viziunea noastră cu privire la sustenabilitate și impactul activității noastre asupra mediului.

Usi de intrare masive

Produse din diferite esențe de lemn, usile noastre exterioare variază de la modele clasice cu forme frumos tradiționale până la stiluri futuriste și îndrăznețe de usi contemporane.

Mergi la pagina dedicată Usi pentru mai multe detalii privind modelele și construcția lor personalizată.

Connect

Feedback-ul tău e foarte important pentru noi. Urmărește-ne pe social media pentru a primi ultimele știri cu privire la produsele noi și sfaturi practice legate de uși și ferestre. 

BENATI

PRODUCĂTOR UȘI & Ferestre

Contact

Sună-ne direct

+40 744 652 544   Fabrică și Show-room

+40 746 209 530/531/533  Vânzări și Show-room București

A venit vremea să-ți schimbi usile ?