Benati Webshop

Usi Interioare

Gama noastră de usi de interior este un amestec bine cântărit de forme cu simplitate și funcționalitate germană și finisaje cu arome mediteraneene în detalii și texturi.
Modelele noastre de inspirație italiană sunt usi frumoase și elegante produse cu soluții tehnice și feronerii rezistente chiar și la condiții de trafic intens, comercial.

Usi exterioare

Usile de intrare, mojoritatea realizate la comandă, sunt cu adevărat solide și impresionante pentru că sunt realizate din profile din lemn natural de esențe nobile, în diverse modele și dimensiuni. Aceste tipuri de usi de intrare sunt foarte fiabile și construite frumos pentru a vă aduce în casă sentimentul de acasa pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

Ferestre din lemn

Benati folosește lemn numai din surse sigure și responsabile. Aranjamentul de trei straturi al profilelor din lemn conferă ferestrei o protecție completă împotriva deformării sau îndoirii. Această inovație rezolvă problemele vechi cu ferestrele care se inconvoiau, se despicau sau pir și simplu își modificau forma în timp. Fiind un lemn ușor, molidul oferă ușii exterioare sau ferestrei lejeritate în manipulare și opțiuni versatile în care dimensiuni supradimensionate sunt necesare în proiecte speciale.