ținem legătura

De unde cumpăr ?

Ai nevoie de usi sau ferestre ?

Connect

Suntem deschisi pentru comentarii!

Urmăriți-ne in social media și nu ezitați să vă abonați și să faceți sugestii, comentarii si aprecieri ale posturilor și activităților noastre online. Suntem mai mult decât bucuroși să vedem că ai noștri clienți se bucură de ferestrele si usile noastre și împărtășesc asta cu noi. Feedback-ul constructiv online este foarte apreciat la Benati, fiind o unealtă extrem de eficientă în controlul satisfacției partenerilor noștri de afaceri.

Comunicarea online cu clienții și prietenii Benati este un proces de îmbunătățire continuă pentru care angajamentul nostru  va fi întotdeauna ferm.

Fabrică & show-room

+40 266 217 502

+40 266 242 670

+40 744 652 544

office@benati.ro

537208 sat Betesti nr.10

Cristuru Secuiesc, Harghita

ROMANIA

Show-room București

+40 746 209 533/530/531
+40 788 785 461

vanzari@benati.ro

Str. Reinvierii Nr.3 , Sector 2

Bucuresti

F.A.Q.

Întrebări Frecvente

De-a lungul anilor, am întâlnit numeroase situații în care clienții se refereau la același set de întrebări și răspunsuri. Așa că ne-am gândit să compilam aceste situații recurente în setul de Întrebări Frecvente pe care îl puteți vedea chiar aici.

Desigur că asta nu inseamnă că nu ne puteți suna sau să ne trimiteți un e-mail, evident că vom fi întotdeauna foarte fericiți să vă ajutăm cu orice neclaritate! Dar dacă ezitați și chiar nu știți încă ce vreți, acestă listă de subiecte ar putea să arunce un pic de lumină asupra felului cum stau lucrurile la noi.

Lectură placută !

 

Produse la comandă sau standard ?

Benati încearcă să echilibreze cantitatea de produse care ar putea fi considerate standard, comparabil cu gama de ferestre si usi care sunt fabricate în funcție de dorința specifică a clienților noștri, cele pe comandă. De cele mai multe ori avem tendința de a crea produse care sunt adaptate pentru a se potrivi cerințelor precise pe care clientul le dorește. Suntem capabili să îndeplinim aceste sarcini în mod constant, în special datorită echipamentelor tehnologice de ultimă generație ale fabricii, dar și datorită tâmplarilor, inginerilor și experților noștri în productia de usi si ferestre.

Unde pot să văd usile si ferestrele Benati ?

În funcție de locația clienților și de legaturile de livrare pe care le putem face, Benati deține un show-room la sediul fabricii din județul Harghita, și unul în  București.

Mai jos sunt câteva date de contact rapid:

+40 744 652 544 Fabrică și Show-room

office@benati.ro

+40 746 209 530/531/533 Vânzări și Show-room București

vanzari@benati.ro

Acestea sunt locurile in care puteti vedea usile si ferestrele noastre.  

 

Cine monteaza ?

Deoarece este în principal producator, Benati nu oferă servicii de montaj pentru produsele sale. Ne concentrăm doar pe producerea ferestrelor si usilor noastre la cel mai înalt nivel de calitate și detalii.

Cu toate acestea, în funcție de locația proiectului clientului nostru, avem o listă de parteneri cu care colaborăm pentru instalarea ferestrelor și ușilor noastre. Benati astfel poate recomanda montatori de încredere localizați în întreaga țară care au cunoștințele corespunzătoare despre punerea in operă a produsele noastre.

Discutați această problemă direct cu reprezentantul nostru de vânzări atunci când organizați comanda. Echipa de instalare este de asemenea și terțul responsabil pentru măsurarea corectă a ferestrelor și ușilor.

Cum și unde plasez o comandă ?

Așa cum se poate observa în pagina noastră de contact, în funcție de locația clientului și de mărimea proiectului, puteți alege fie între sediul central al fabricii sau  echipa de vânzări din cadrul showroom-ului din București.

Oferindu-ne o cerere foarte detaliată pentru proiectul dvs. este cea mai bună și sigură modalitate de a primi o ofertă de preț care să reflecte exact necesitățile dumneavoastră. Ne vom asigura întotdeauna că veți primi cel mai exact și detaliat calcul raportat la solicitarea dvs.

Contactându-ne pe telefon, pe e-mail sau pe suporturi de social media, veți primi întotdeauna un răspuns rapid și expert de la echipa noastră de profesioniști.

Managerii noștri de proiect din cadrul echipei de vânzări vă vor ajuta în fiecare etapă a proiectului dvs., făcând procesul de comandare cât mai simplu și mai puțin stresant posibil. Acesta fiind motivul pentru care mulți dintre clienții noștri se întorc la noi și ne recomandă de fiecare dată. La baza modelului nostru de a face vânzări si suport clienți se află persoane cu experiență in domeniu, care se ghidează numai după satisfacerea dorințelor dvs. în tot ceea ce fac.

Fă o încercare! Nu vei fi dezamăgit.

Împachetare, transport și livrare ?

Benati se asigură că protejează fiecare parte de produs în cel mai bun mod posibil, prin urmare toate produsele noastre părăsesc fabrica bine asigurate și pregătite pentru transport.

În funcție de volumul și valoarea comenzilor clientului, de obicei aranjăm livrările la domiciliu oriunde în țară sau în depozitele noastre din București. Puteți lua mereu un produs direct din fabrica noastră, dacă articolul este în stoc sau este gata de livrare.

Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să discutați mai mult despre aceste detalii cu reprezentanții noștri de vânzări.

Cum trebuie formulată cererea de ofertă ?

După ce ne trimiteți un e-mail sau folosiți formularul de contact al site-ului pentru a ne trimite detalii cu proiectul dvs., noi vă sunăm sau vă trimitem un e-mail pentru a verifica detaliile ofertei dvs. și pentru a răspunde la întrebările pe care le puteți avea. Avem o politică strictă de confidențialitate și ne asigurăm că nu ne vom împărtăși niciodată detaliile dvs. personale cu o terță parte.

Măsurătorilor golurilor de zid atunci când aveți un nou proiect de clădire sau o extindere a casei sunt un proces relativ ușor de realizat. În cazul in care e vorba de o renovare, ne puteți trimite desenele și schițele cu dimensiuni aproximative și putem lucra pentru început cu acele dimensiuni. Cu toate acestea, înțelegem că accesul la marginile exterioare ale ferestrelor si usilor nu este atât de ușor și procesul ar putea fi dificil. Pur și simplu măsurați cotele de fereastra sau usa  vizibilă. Acest lucru este suficient pentru ca noi să vă pregătim o ofertă în prima etapă. După aceea, vom organiza o vizită la domiciliu împreună cu montatorii pentru măsurătorile și detaliile finale.

Ce fel de lemn se folosește pentru producție?

În primul rând, procesul de construcție a unei usi exterioare sau a unei ferestre începe cu grinzile de lemn uscate în cuptor la un coeficient de umiditate de până la 12% și impregnate cu un conservant. Cheresteaua este apoi segmentată în dinți (finger joint) pentru a elimina numărul de noduri. Acest lucru nu numai că oferă o finisare și un aspect de calitate, dar de asemenea ajută la rigidizarea produsului pe termen lung.  Făcându-l mai stabil, se elimină orice posibilitate de infiltrare a rășinii după construcția finală a unei ferestre sau a unei usi.

Produsele Benati sunt fabricate din lemne durabile bine gestionate și în curând certificate FSC (Forest Stewardship Council). Folosind o abordare tehnic cunoscută sub numele de laminare, grinzile din lemn sunt create din 3 sau mai multe straturi de lemn care sunt poziționate cu fibrele în direcții opuse pentru a nu-i permite lemnului să „lucreze” în timp ce intregul ansamblu este ținut sub control de secțiunile care „trag” în direcții opuse. Acest lucru creează un material extrem de puternic și rigid care pur și simplu nu se poate contorsiona sau răsuci în timp.
Alegerea unei alternative din lemn de esență tare a devenit o soluție foarte populară pentru proiecte recente, de exemplu cu usi glisante sau pliante care conduc la o zonă terasă. Adesea, aceste proiecte includ un produs acoperit cu aluminiu, împreună cu un interior din lemn. Există și alte situații în care proiectele de renovare sau extindere se află într-o zonă de conservare care necesită o potrivire exactă a lemnului cu restul proprietății. Putem produce o gama larga de esente, inclusiv stejar sau meranti.

Vedeți mai multe despre esențele noastre din lemn în secțiunea Ferestre a site-ului nostru.

Trimite-ne un mesaj

Benati