1999

1999-óta

AJTÓ & ABLAK GYÁRTÓ

 

Kérjen árajánlatot

Kérelmét az egyik értékesítési képviselőnk felé irányítjuk. Hamarosan velveszi önnek a kapcsolatot egy kollégánk,hogy megbeszéljék részleteket.

GYÁRUNK TERMÉKEI

Beltéri ajtók

Tömör fa bejárati ajtók

Préselt, speciális ajtók

Fábol készült ablakok

Alumínium borításu fa ablakok

Fa ablakok passzív házakhoz

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

biztonságérzet, esztétika és funkcionalitás

Ügyfeleinknek, a termékek mellett, egy olyan szolgáltatást biztosítunk, amely támogatást nyújt úgy az ötlet kiforrásában, mint a jó döntések meghozatalában.

AJTÓ & ABLAK GYÁRTÓ

1999-óta

BENATI AJTÓK ÉS ABLAKOK – KÖRNYEZETBARÁT VÁLASZTÁS

A Benati támogatja a fenntartható fejlődés ideológiáját, ezért fontos számunkra, hogy a gyártás során környezetbarát megoldásokat alkalmazzunk. A 2000- es évek eleje óta figyelünk arra, hogy a felületkezelés során csak környezetbarát, vízalapú színezőanyagokat használjunk. Noha körülményesebb dolgozni velük és használatuk nagyobb szakértelmet is igényel, a vízalapú festékoldatok a tartós és környezetbarát
alternatíva. Támogatjuk a szigorú követelményeket a faalapú forrásokra vonatkozóan.
Modern elszívó rendszereink segítségével a keletkezett faforgácsot és fűrészport összegyűjtjük, majd felhasználjuk másodlagos termékek gyártására vagy termelési létesítményeink fűtésére.

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

 

 Ha az otthonában vagy lakásában ablakokat vagy ajtókat akar cserélni, vagy ha éppen most építette meg álmai otthonát, a Benati
egyértelműen a megfelelő választás. Az ablakok vagy ajtók kiválasztásakor az esztétikai tényezők nyilvánvalóan fontosak, és néha az első és egyetlen kiválasztási kritérium. Azonban a megfelelő ablak vagy ajtó kiválasztása néha meglehetősen
munkaigényes művelet, és összetettebb adatokat igényel, mint a termék külső megjelenésével szorosan összefüggő adatok.
Értékesítési szakértőink tapasztaltak és technikailag is jól felkészültek, több ezer projektet lebonyolitásában vettek részt. Ezek azok az emberek, akik a vásárlási folyamat során segítentek abban, hogy az ügyfél egy kiegyensúlyozott, jó döntést hozzon. Kérjen tanácsot a megfelelő ajtó és ablak kiválasztásában, szívesen válaszolunk Önnek a lehető leghamarabb!

 

BELTÉRI AJTÓK

Beltéri ajtóinkat a modellek és színek széles választékában gyártjuk, a típusokat a következőképpen csoportosítjuk: DECO / dekorfóliás ajtók

RESIDENT / festett ajtók

MATRIX / festett ajtók textúrával

DECO PAINT / modern festett ajtók

EXPERT / fafurnéros ajtók

FA ABLAKOK

A legújabb generációs számvezérlésű gépek segítségével képesek vagyunk szokványos, de akár különleges formájú (kör, trapéz, boltíves) ablakok gyártására is.

BEJÁRATI AJTÓK

A Benati a fából készült bejárati ajtók széles választékát kínálja. Az ügyfeleink többféle profil, modell és felületkezelés közül választhatják ki a számukra megfelelőt . Nézze meg a bejárati ajtók oldalunkat, hogy részletesebben tanulmányozhassa modelljeinket és egyedi konstrukcióinkat!

KAPCSOLAT

 Várjuk a visszajelzését. Kövess minket a közösségi médiában és lásd a legfrissebb híreket és tanácsokat!

BENATI

AJTÓ & ABLAK GYÁRTÓ

KAPCSOLAT

HíVJON BIZALOMMAL

+40 744 652 544   Gyár és Bemutatóterem

+40 746 209 530/531/533 Bemutatóterem Bukarest

ELJÖTT AZ IDŐ A RÉGI AJTÓJÁT ÚJRA CSERÉLNI?